Vad vi gör

 

Vi drivs av idén att hjälpa de som hjälper andra. Detta gör vi genom att utveckla och förvalta webbaserade lösningar och tjänster åt organisationer vars målsättning är att skapa nytta och mervärde för individer, samhället och världen. 

NGO|PRO®

Komplett insamlingssystem med CRM-stöd för fundraisingorganisationer

Vi har stor respekt för den positiva effekt som Sveriges insamlingsorganisationer har på vår omvärld. Redan när Bonigi grundades fanns en längtan att bygga ett system som hjälper dessa organisationer att engagera givare samt effektivisera administrationen så att mer resurser kan läggas där det bäst behövs.

Till skillnad från många CRM-system är NGO|PRO® specifikt utvecklat för och tillsammans med insamlings- och medlemsorganisationer. Visionen med NGO|PRO® är att skapa det mest kompletta insamlingssystemet på marknaden och är därför under ständig vidareutveckling.

Läs mer

Ärendehantering

Ärendehanteringssystem för verksamheter inom Socialtjänsten

Bonigi grundades 2008 av socionomen Anders Rimås och systemarkitekten Fredrik Liljemark med visionen att stötta sociala verksamheter i landet med skräddarsydda system. Idag erbjuder vi åtta olika system för specifika verksamheter inom socialtjänsten. Verktygen utvecklas kontinuerligt tillsammans med våra användare vilket gör att vi har användarvänliga verktyg som följer verksamheternas riktlinjer. Våra system används dagligen, dygnet runt i över 100 av Sveriges kommuner.

Läs mer